Onze kegelzaal heeft 2 kegelbanen die net als bowlen geschikt zijn voor jong en oud. Voor groepen vanaf 10 personen is het mogelijk om de kegelarrangement te boeken.

Er zijn verschillende kegelarrangementen met kegelen en eten .

Kegelen kan iedereen van jong tot oud. Doordat er verschillende grote in ballen zijn.

Op het tvscherm ( net als bij bowlen) wordt de standen van diverse spellen automatisch bijgehouden. Er zijn veel meer verschillende spelvormen te kiezen.

Verschillende spellen kunnen individueel of in teamverband worden gespeeld, dat is ideaal voor verenigingen en families.

De arrangementen zij in te vullen naar wens. Bijvoorbeeld eerst kegelen en dan eten, maar u kunt ook eerst eten en daarna kegelen als dat beter uit komt.

  • 1 uur kegelen en vervolgens een BBQ € 22,50 per persoon (minimaal 15 personen)
  • 1 uur kegelen en vervolgens een koud- en warm buffet € 25,00 per persoon (minimaal 15 personen)
  • 1 uur kegelen en vervolgens een schnitsel en frites buffet € 20,00 per persoon (minimaal 10 personen)
  • 1 uur kegelen en een uitgebreide lunch 18,50 per persoon. (minimaal 10 personen)
  • Kinderfeestje A 1 uur kegelen 2 banen inclusief 2 x frisdrank met na afloop frites met frikandel of kroket of kipnuggets € 10,75 per kind (minimaal 10 kinderen)
  • Kinderfeestje B 1 uur kegelen 2 banen inclusief 2 x frisdrank met na afloop pannenkoek naturel of appel € 11,75 per kind (minimaal 10 kinderen)

Tijdens het kegel heeft u 2 kegelbanen ter beschikking en worden de spellen begeleid door een medewerker van Partycentrum Schipperspoort.